Stefan van der Wekken

Om de vergoeding bovenop de materiaalwaarde te ontvangen moeten deelnemers aan de Stimuleringsregeling e-waste gescheiden, zo veel mogelijk onbeschadigd en compleet afleveren aan een van de deelnemende verwerkers. Met hen onderhandel je de materiaalwaarde. Daar bovenop ontvang je van Stichting OPEN de Stimuleringsvergoeding.

De volgende verwerkers doen mee aan de stimuleringsregeling:

 • Borst Metaal Recycling Haarlem
 • Coolrec Dordrecht
 • Van Gerrevink Apeldoorn
  Onafhankelijk familiebedrijf sinds 1879 en gespecialiseerd in de recycling van metalen en overige afvalstromen en vernietiging van vertrouwelijke goederen. WEEELABEX/CENELEC type 1 gecertificeerd voor categorieën 4,5 en 6 en CA+ gecertificeerd. Voor meer informatie zie de website.
 • HKS Metals Zwartsluis,  Nijmegen en Amsterdam
 • Huiskes Metaal B.V.
  De firma Huiskes Metaal B.V. is naast het recyclen van metalen, gespecialiseerd in het recyclen van elektronica (e-waste). Zij zijn een partner van Stichting OPEN en een Wecycle inleverpunt. Ze hebben zowel de benodigde vergunningen als het WEEELABEX-certificaat. Het garandeert dat materialen verantwoord gerecycled worden en een zo hoog mogelijk recyclingpercentage wordt nagestreefd. Het afval levert vaak ook nog een uitstekende opbrengst voor de je op. Dat is dus een win-win voor u en het milieu! Wij hebben een eigen vrachtwagenpark en ons werkgebied is heel Nederland. Bel ons vrijblijvend op 0416-673850 of stuur een email naar info@huiskes.com. Voor meer informatie zie de website.
 • Van Leeuwen Recycling Groep Rotterdam
 • Mirec Eindhoven
 • Van Pelt Recycling B.V.
  Van Pelt Recycling B.V. heeft zich als recycler, naast metaal, gespecialiseerd in het inzamelen, inkopen en verwerken van elektronicaschroot. Metaalrecyclers kunnen hun printplaten, computers en andere elektronica bij ons brengen of door ons af laten halen. We sorteren deze kosteloos zorgvuldig uit om onze klanten van relevante informatie te kunnen voorzien over hun elektronicamateriaal. In onze WEEELABEX/CENELEC gecertificeerde werkplaats worden computers, servers en ICT- en telecomapparatuur gedemonteerd en verwerkt. Voor meer informatie zie de website.
 • Riwald Almelo

Andere verwerkers met een CENELEC type I of II certificaat kunnen ook deelnemen. Deze lijst breidt dan uit.

Deelnemende verwerkers staan op alfabetische volgorde weergegeven