Echter heb je wel als optie om de rapportageverantwoordelijkheid van jouw Nederlandse resellers over te nemen. Dit stelt jou in staat om alle batterijenopgaven van jouw producten binnen Nederland in een keer op te geven. Als je besluit van deze optie gebruik te maken, stuur je ons een Excel-bestand met uw Nederlandse resellers, voor wie je de batterijenopgave gaat doen, en hun adresgegevens.

Aanmelden bij Stichting OPEN

Omdat het niet eenvoudig is om individueel te voldoen aan deze wettelijke verplichting biedt Stichting OPEN ondersteuning middels een collectief systeem. Klik hier om het registratieformulier in te vullen en download hier het Excel-bestand. Stuur het Excel-bestand per e-mail naar ons toe. De registratie is kosteloos.

Na bevestiging van jouw registratie ontvang je inloggegevens van ons opgaveportaal MyBatbase. Hier kun je je aansluiten bij een of meerdere beheerplannen, waaronder:

  • Stichting OPEN voor draagbare batterijen.
  • Stichting EPAC voor accu’s van elektrische fietsen.
  • Stichting Auto Recycling Nederland (ARN) voor de start- en aandrijfaccu’s van auto’s.

Meer weten?

Heb je vragen of opmerkingen? Of heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek? Neem contact op met ons team Producenten Services via 079 – 760 06 30 of per e-mail aan deelnemerszaken@stichting-open.org.