In de maand van het vakantiegeld en in de aanloop naar een spectaculaire sportzomer stimuleren we met een landelijke TV en onlinecampagne consumenten om hun vervangen apparaten (met daarbij extra aandacht voor televisies) “Oud-voor-Nieuw” in te leveren/te laten meenemen voor recycling via de bezorgservice van de (web)winkel.

Een spannende sportzomer en vakantiegeld, voor veel mensen een goede reden om een nieuwe TV of ander apparaat te kopen of vervangen. Met een grote landelijke Wecycle campagne op TV, print en online stimuleren we consumenten om de oude meteen in de winkel in te leveren voor recycling. Uit eerder onderzoek van Markteffect bleek dat 81% van Nederland deze “Oud-voor-Nieuw” service een heel goed idee vindt.  Sommige van onze retailpartners nemen naast het oude grote apparaat ook nog eens ander klein elektrisch spul mee! Deze service wordt zeer gewaardeerd door klanten en het levert weer nieuwe grondstoffen op. Bekijk de campagne hier.