Voorkom apparaten bij het restafval na Koningsdag en maak kans op een sponsorcheque voor een lokaal goed doel!

Samen met gemeenten willen we voorkomen dat komende Koningsdag onverkochte apparaten en lampen na afloop van de vrijmarkt bij het restafval worden gegooid. Stichting OPEN lanceert een Wecycle campagne op landelijke radio en online om dit te voorkomen. Gemeenten lazen hierover al in een mailing, nieuwsbrief en in GRAM.

Doe ook mee!
Werk jij in een gemeente, help inwoners om te recyclen in plaats van weggooien en maak daarbij kans op een Wecycle sponsorcheque voor een lokaal goed naar keuze t.w.v. Euro 1.000,- . Lees in de flyer en de actievoorwaarden alles over de actie en hoe jullie mee kunnen doen. Bekijk ook onze wecycle-communicatiekit. Vragen over de campagne? Mail gemeente@wecycle.nl