Vandaag start er een Wecycle B2B-campagne voor installateurs en technische groothandels in opdracht van Stichting LightRec. Het doel is om de inzameling van afgedankte lampen en armaturen te vergroten. Dit doen we door het versterken en uitbreiden van de samenwerking met installateurs en technische groothandels. Een samenwerking die heel waardevol voor ons is.

Goed man

De campagne is te horen via landelijk en lokale radio, is te zien bij technische groothandels en langs snelwegen, in Ingame advertising en op technische scholen. Dit laatste om te zorgen dat ook de volgende generatie installateurs goed voorbereid is tijdens de stage of hun nieuwe werkplek! Hoofdpersoon in de campagne is Ferry Goedman, installateur. Hij is een held en goed circulair bezig en zijn technische groothandel ook! In deze (inclusieve) tijd  heeft Ferry een vrouwelijke collega, Jada.

Ben je installateur en wil je ook inzamelen?

Ben je een installateur en heb je elektronisch afval zoals armaturen, zonnepanelen, lampen of andere apparaten? Wij voeren deze kosteloos voor je af. Wij verstrekken inzamelmiddelen en zorgen dat deze ook weer opgehaald worden. Hier zitten geen kosten aan verbonden, voor sommige afgevoerde stromen keren we zelfs een vergoeding uit. Je leest er hier meer over.

Verschillende campagnemomenten

We spelen met de Wecycle campagnes in op verschillende momenten in het jaar: voorjaarsklussen, terug naar school, etc. Deze ‘wintertijd’ campagne is hier een onderdeel van.