Op 14 oktober is het weer International E-waste Day.  Stichting OPEN doet hier aan mee met een landelijke campagne, de Nationale Wecycleweek.  Met pr, inzamelacties en promotiecampagnes roepen we Nederland op om apparaten en lampen die kapot, gedateerd, niet meer in gebruik of afgedankt zijn een tweede kans te geven of te recyclen voor onderdelen en grondstoffen.

Bekijk hier een overzicht van alle activiteiten: Uitnodiging en overzicht Nationale Wecycleweek 2022 . Ben je een gemeente, kringloopwinkel, kinderboerderij of Wecycle pick-up inleverpunt: je ontvangt een mail om mee te doen.

“Wecyclen”

Wij repareren, verkopen, geven weg en recyclen: Wij Wecyclen. Met dit nieuwe werkwoord geven wij het hele pallet aan circulaire mogelijkheden rondom e-waste een naam. Door te “wecyclen” dragen we direct bij aan een zorgvuldig gebruik van apparaten en grondstoffen.