Wecycle Radio is de komende weken volop op landelijke en lokale zenders te horen. In de eerste spot hoort iedereen (heel letterlijk) wat er gebeurt met zijn of haar elektrische apparaat na het inleveren.

Wecycle is een landelijke campagne van stichting OPEN en Stichting Lightrec die consumenten en bedrijven moet aanzetten om elektrisch afval en energiezuinige verlichting gescheiden in te leveren bij een van de 13.000 Wecycle-inleverpunten.

De Wecyclecampagne loopt parallel aan de Week Zonder Afval van onder andere Milieu Centraal. Deze is van maandag 31 mei t/m zondag 6 juni 2021. Op www.milieucentraal.nl/minder-afval/week-zonder-afval/ vinden consumenten en organisaties inspiratie en tips om afval te verminderen. Op watismijnapparaatwaard.nl vinden mensen tips over duurzame keuzes voor e-waste.

De radiospot is te beluisteren op http://radio.wecycle.nl/

Vragen of opmerkingen? We horen het graag.